Selecteer een pagina

Hondenborstels en Kammen

Er zijn ontelbaar veel verschillende hondenborstels en kammen op de markt. In de trimsalon zien we de vachtverzorging thuis vaak goed gaan, maar helaas gaat dit ook nog weleens mis. Dit kan zijn door onjuist gereedschap, maar soms ook puur door onjuiste toepassing. Lees meer

Categorie

Prijs

Geschikt voor

Toont alle 3 resultaten

Het juiste gereedschap

Met de verschillende hondenrassen die er zijn, zijn er ook verschillende soorten hondenborstels en kammen op de markt. We hebben in de webshop maar een beperkt aantal borstels en kammen, dit is bewust. Hoe minder keuze, hoe gemakkelijker het is om te kiezen. Met de ervaring van de Trimsalon hebben we een selectie gemaakt van de belangrijkste borstels en kammen.

Heldere uitleg

Omdat het zo belangrijk is dat u het juiste gereedschap kiest voor uw hond staan er bij de producten uitgebreide beschrijvingen. Er wordt ook zoveel mogelijk aangegeven voor welk type ras of welk soort vacht deze borstel geschikt is.

Nog vragen?

Heeft u de uitleg gelezen en twijfelt u nog steeds? U kunt altijd advies vragen. Neem contact met ons op en we helpen u graag!

We streven ernaar om van de kammen en borstels uit de voorraad korte productvideo’s te maken met uitleg hoe deze het beste te gebruiken zijn.