Selecteer een pagina

Voorheen was het mogelijk om via Facebook een afspraak in te plannen. Hier hingen voor mij nogal wat nadelen aan vast. Vanaf nu gaat dit via een handigere andere tool, met voordelen voor mij maar ook zeker voor de klant! 

Hierboven zie je het scherm hoe je de afspraak kunt boeken. Ik heb hier een lijst geplaast met verschillende hondenrassen. Zo weet ik precies om wat voor een hond het gaat. Daarnaast staat er een prijs- en tijdsindicatie genoemd. 

Staat het ras van uw hond er niet tussen? Neem dan even contact met me op, dan plannen we de afspraak handmatig in. 

 

online afspraak maken voor trimbeurt

Heb je het ras van je hond gekozen? Dan kom je bij de agenda. Hier wordt in het grijs aangegeven welke dagen er beschikbaar zijn. Na je keuze voor een bepaalde datum worden de beschikbare tijden getoond. 

online afspraak maken voor trimbeurt

De laatste stap is het invullen van je gegevens. Je kunt er voor kiezen om de gegevens te bewaren voor de volgende keer, er wordt dan een account aangemaakt. Vul je je e-mailadres in? Dan ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraak en krijg je 48 uur van tevoren nog een herinnering aan de afspraak. Handig toch?

Hopelijk verloopt het maken van een afspraak nu nog gemakkelijker dan voorheen. Mocht het onduidelijk zijn of je hebt andere vragen? Twijfel niet en neem contact op met me. 

 

Overig nieuws

online afspraak maken voor trimbeurt

Online afspraak maken

Voorheen was het mogelijk om via Facebook een afspraak in te plannen. Hier hingen voor mij nogal wat nadelen aan vast. Vanaf nu gaat dit via een...

Coronamaatregelen

We kunnen er helaas niet meer omheen; het coronavirus. Voor uw en mijn veiligheid moeten er daarom een aantal maatregelen genomen worden. ...

Togroom trimwedstrijd – 1e!

Zondag 24 november was het zover; mijn 3e trimwedstrijd ooit. Ook dit jaar deed ik weer mee aan de Togroom trimwedstrijd in Bunnik. Vorig jaar ben...

Gediplomeerd hondentrimster

Jaja, het is zover! Ik heb mijn diploma binnen. Vanaf nu ben ik dus officieel gediplomeerd hondentrimster. Daar is natuurlijk wel heel wat aan...